Hotel-Restaurant MANNA bestaat uit diverse onderdelen. Het restaurant van MANNA is een wereldrestaurant gespecialiseerd in vis. Voor overnachtingen kunnen gasten terecht in de luxe unieke suites. Een paar deuren verderop bevind zich Brasserie MANNA, hotel Blue en cocktailbar Blue dat ook onderdeel is van MANNA. Hier kunnen gasten terecht voor een ongedwongen sfeer. Of het nou gaat om ontbijt, borrel of diner.
Van foodfotografie tot hotelkamers
Als fotograaf mocht ik nieuwe beelden maken van al deze facetten. Zo heb ik in samenwerking met een foodstylist sfeer- en foodfoto's mogen maken van hun prachtige gerechten en restaurant. We maakten sfeerbeelden van de diverse hotelkamers en suites en van het interieur en de sfeer in het restaurant en de brasserie. Tot slot maakten we ook nog foto's van hun private (dining) rooms en cocktailbar. Inclusief actie- en sfeerfoto's van hun cocktails en barman.
Foto's voor website en social media
De beelden van alle bedrijfsonderdelen waren toe aan een update en door dezelfde fotograaf in te huren voor alle onderdelen heeft het concept nu één grote beeldbank met foto's in dezelfde stijl. Zo wordt niet alleen op de website maar ook op sociale media een samenhangend verhaal verteld dat visueel perfect op elkaar aansluit.
Dit project werd uitgevoerd in opdracht van marketingbureau Aanpoters dat ook een volledig nieuwe website heeft ontwikkeld voor alle onderdelen van MANNA.

You may also like

Back to Top