Op zoek naar een trouwfotograaf? Ik maak naast mijn andere werk ook met veel plezier trouwreportages. Dit doe ik het liefst in een moderne en romantische stijl met vintage kleuren. Ik vind dat ook bruidsfoto's veel sfeer en gevoel moeten hebben en daarnaast authentiek moeten zijn. Geen momenten die in scene zijn gezet maar spontane momenten vol emotie. Bekijk op deze pagina voorbeelden van mijn werk en lees onderaan de pagina meer over mijn trouwreportages.​​​​​​ 
Simone & Pieter bij Heumensoord, Nijmegen
Simone & Pieter bij Heumensoord, Nijmegen
Zwart-wit trouwfoto van Rachelle & Kevin
Zwart-wit trouwfoto van Rachelle & Kevin
Simone & Pieter in Nijmegen
Simone & Pieter in Nijmegen
Nathalie's & Mervin's trouwreportage in Arnhem
Nathalie's & Mervin's trouwreportage in Arnhem
Aankleedmoment Debbie
Aankleedmoment Debbie
Debbie & Marc's bruiloft in het bos
Debbie & Marc's bruiloft in het bos
Maartje & Alan's trouwfoto's bij het Zwarter Water in Venlo
Maartje & Alan's trouwfoto's bij het Zwarter Water in Venlo
Debbie & Marc met hun kever als trouwauto
Debbie & Marc met hun kever als trouwauto
Debbie & Marc's trouwceremonie op de Veluwe
Debbie & Marc's trouwceremonie op de Veluwe
Bruidsjurk in de boom
Bruidsjurk in de boom
Bruidegom Kevin met zijn dochtertje
Bruidegom Kevin met zijn dochtertje
Trouwreportage boeken
 Op deze pagina vind je voorbeelden van foto's uit mijn trouwreportages. De meeste trouwreportages maak ik in het oosten van Nederland maar het is ook mogelijk om mij te boeken voor trouwreportages in de rest van Nederland of zelfs het buitenland. 
Wat kost een trouwfotograaf?
Een gemiddelde trouwreportage kost bij mij € 1200,- Maar het is zelfs al mogelijk om trouwfoto's te krijgen vanaf € 300,- afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie een trouwreportage bij mij boeken? Neem dan contact op via de knop bovenaan deze pagina. 
Als ik meer informatie heb over jullie bruiloft kan ik een indicatie geven van de kosten. Maar meestal plan ik eerst een (online) kennismakingsgesprek om te horen wat jullie wensen zijn. Zo kan ik beter inschattigen of mijn fotografie past bij jullie wensen en wat de kosten hiervan zullen zijn.
Hoe ga ik te werk bij een trouwreportage?
Ik zou mezelf typeren als een rustige fotograaf die weinig aandacht vraagt tijdens de reportage. Hierdoor kunnen jullie en jullie gasten optimaal genieten van de bruiloft. Ook tijdens de shoot geef ik geen overdreven aanwijzingen voor poses. Ik houd van natuurlijke foto's met oprechte emotie. Uiteraard kan ik wel tips geven en stuur ik soms iets bij voor de mooiste foto's.
Als jullie een aanvraag doen voor een volledige trouwreportage ga ik meestal als volgt te werk:
- Via de mail/whatsapp/telefoon bespreken we globale details en kan ik eventueel een indicatie van de kosten geven
- We plannen een kennismakingsgesprek. Dit kan online of fysiek.
- Als het klikt en goed voelt voor jullie kan de trouwreportage bevestigd en geboekt worden.
- Ik ga aan de slag met de voorbereiding. Zo bezoek ik vaak van tevoren alle locatie's van de trouwreportage
- Op de dag fotografeer ik naar jullie wens de bruiloft
- Na afloop ga ik aan de slag met de nabewerking van de foto's. Bij volledige reportages is het mogelijk om de dag erna al een voorproefje te ontvangen voor social media. De gehele reportage wordt doorgaans opgeleverd binnen 2 weken na de bruiloft.
Hoe ziet een typische trouwreportage eruit?
De planning voor een volledige trouwreportage ziet er vaak als volgt uit:
- Ik begin bij de bruid thuis. Hier maak ik foto's van het opmaken en/of aankleden. Daarna komt het bijzondere ophaalmoment waarbij de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet. Dit levert altijd mooie en emotionele foto's op
- We gaan naar de shootlocatie voor foto's van het bruidspaar en hebben daar een rustig moment waarbij het bruidspaar optimaal van elkaar kan genieten
- Ik ga naar de trouwlocatie en wacht daar het bruidspaar op voor aankomst en de ceremonie
- Na de ceremonie gaan we met de daggasten eventueel naar een andere locatie waar de taart wordt aangesneden. Vervolgens is er een lunch en/of diner. Tussendoor is dit ook een mooi moment om groepsfoto's te maken met familie en vrienden.
- Na het diner arriveren de avondgasten en is het op een gegeven moment tijd voor het feest. Hier begint ook de openingsdans die natuurlijk ook weer mooie foto's oplevert.
Jullie kunnen er uiteraard zelf voor kiezen hoe lang en bij welke momenten ik aanwezig ben. Afhankelijk van jullie dagplanning is ook een andere volgorde mogelijk. 
Waar trouwfoto's maken?
Mijn bruidsparen en ik maken graag buiten trouwfoto's. Vaak is dit in de natuur in het bos of bijvoorbeeld op de heide. De foto's van de ceremonie en het feest vinden natuurlijk plaats op locatie. De ceremonie is vaak op het stadhuis. Mooie locatie's voor trouwfoto's waar ik heb gefotografeerd zijn:
- Bij het kasteel van Wijchen
- In het Jaomerdal in Tegelen (Venlo)
Als back-up is het altijd slim om een binnenlocatie in gedachte te houden voor het geval het slecht weer is. Denk bijvoorbeeld aan een kasteel of klassiek oud gebouw.
Back to Top