Nathalie en Mervyn hadden hun bruiloft in de omgeving van Arnhem. Ik mocht de reportage thuis beginnen waar ik wat momenten van het aankleden fotografeerde met haar zus en moeder Vervolgens was het 'ophaalmoment' van Mervyn. Hier zag Mervyn Nathalie voor het eerst in haar bruidsjurk. Dit zorgde voor mooie en emotionele momenten.
Trouwfoto's in de natuur bij Oosterbeek en Doorwerth
Ook de familie was inmiddels aanwezig. Na een lunch bij hun thuis vertrokken het bruidspaar en ik naar verschillende locatie in de natuur bij Oosterbeek en Doorwerth. Hier maakten we prachtige trouwfoto's met de trouwauto in het bos en onder andere in een bijzondere haag. Hier maakten we uiteindelijk ook de groepsfoto's met familie en vrienden.
Trouwreportage bij de Wetserbouwing
Tot slot gingen we naar de laatste locatie; de Westerbouwing in Oosterbeek. Deze plek had een bijzondere betekenis voor Nathalie en Mervyn omdat het uitzicht verschillende plekken van hun leven verbond. Hier heeft ook de trouwceremonie plaatsgevonden die ik uiteraard op de gevoelige plaat heb vastgelegd. Bij de Westerbouwing was ook het diner en tussendoor heb ik ook nog wat foto's met Nathalie en Mervyn in de omgeving gemaakt. Ik sloot de dag af met foto's van de openingsdans op het feest.
Bekijk hieronder mijn favoriete foto's van deze trouwreportage. Neem contact op als je ook trouwfoto's wil boeken. Ik kan jullie dan meer informatie geven over de kosten en beschikbaarheid voor trouwfoto's.

Meer trouwreportages bekijken

Back to Top