In 2019 mocht ik in Venlo de bruiloft fotograferen van de prachtige en spontane Maartje en Alan. Ik begon de dag met foto's van een klassieke trouwceremonie in het stadhuis van Venlo. Het oude stadhuis van Venlo leent zich goed voor mooie en romantische trouwfoto's. Uiteraard sloten we de ceremonie af met een balkonscene voor de markt in Venlo.
Hierna zijn we naar Galerie de Hoeve gegaan voor een lunchdiner met de daggasten van de bruiloft. Deze vond plaats in een super mooie setting in de tuin. Uiteraard moest hier ook een fles champagne ontkurkt worden wat weer een mooie fotomoment opleverde.
Trouwfoto's bij Zwarte Water in Venlo
 Tot slot ging ik met Maartje en Alan naar het Zwarte Water voor de trouwfotoshoot. Dit is ook altijd een mooie moment waarbij het bruidspaar even alleen kan zijn en van elkaar kan genieten. Hier hebben we hele mooie foto's aan het water en tussen de bomen gemaakt. Ook hebben we foto's gemaakt met de motor van Alan. En natuurlijk met de Ford Mustang trouwauto.
Ook een trouwreportage van mij boeken? Neem dan contact op via de knop voor tarieven en beschikbaarheid. Of kijk op mijn algemene trouwpagina voor meer informatie.

Meer trouwreportages bekijken

Back to Top