First look en trouwshoot met Ford Mustang
De reportage begon bij Hotel Nimma in Nijmegen-West waar de 'first look' plaats vond. Dat werd opgevolgd door nog een verrassing want terwijl Carlo dacht dat ze opgehaald zouden worden door een normale taxi stond buiten zijn droomauto te wachten: een klassieke Ford Mustang. Carlo had deze verrassing van Muriël totaal niet zien aankomen en was dan ook blij verrast. Vervolgens zijn we doorgegaan om foto's te maken met Muriël, Carlo, de auto maar ook met hun dochter en vriendin. 
Ceremonie en feest in de Meesterproef
We hebben buiten bij de Oversteek maar ook in de Meesterproef prachtige foto's kunnen maken. Trouwfoto's die je wellicht niet van mij gewend bent maar desalniettemin prachtig zijn uitgepakt door dit mooie bruidspaar en hun bruidsmeisjes. Met zelfs een kleine laag sneeuw zijn hier unieke trouwfoto's uitgekomen.
De rest van de dag en avond vond plaats in de Meesterproef. De trouwceremonie vond plaats in een intieme kas op het 'balkon' van de Meesterproef. Inclusief kaarsen en uitzicht op een mistige waal zorgde dit voor een romantische en intieme sfeer met de meeste dierbare personen van Muriël en Carlo. De dag werd vervolgd met een heerlijk 'walking' dinner van de Meesterproef en natuurlijk een goed feest tot in de laatste uurtjes.
Heb jullie ook interesse in unieke trouwfoto's? Bekijk dan mijn trouwpagina of neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Meer trouwreportages bekijken

Back to Top